Bekymringsfritt bilhold

Når du kjøper en Toyota så har du all mulig grunn til å føle deg trygg. Du får et bekymringsfritt bilhold med oss.

Med Toyotas kvalitet og driftsikkerhet, Toyota Relax, Toyota Originalservice, Toyota Eurocare, og våre finansierings ordninger, er det meste på plass for at du skal ha et bekymringsfritt bilhold. Under kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr til deg som kunde slik at du skal få mest mulig ut av ditt bilhold.

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti. Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Originalservice

Bruker du et verksted som ikke er et Toyota-verksted, kan ikke vi lenger garantere for kvaliteten på din Toyota. Benytter du et av våre verksteder får du dessuten 12 måneders gratis veihjelp fra Toyota Eurocare.

Toyota Eurocare

Med Toyota Eurocare har du tilgang på veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året i hele 40 europeiske land. Vårt team står klare til å hjelpe deg, uansett årsak eller problem. Telefonnummeret du ringer er 800 33 105.

EU-kontroll

Alle personbiler kalles inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota.

Toyota Express Service

Tilbake på veien etter kun 60 minutter. Få utført vedlikeholdet mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Når du leverer bilen til vedlikehold ønsker du som kunde at dette selvfølgelig utføres kvalitetsmessig.

Toyota Hybrid Helsesjekk

Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din bils elektro­niske systemer.

Dekkhotell

Vi oppbevarer dekkene dine for deg og når det nærmer seg sesongskifte kaller vi deg inn til hjulskift. Før du kommer sjekker vi alltid at dekkene dine er i god og forsvarlig stand og dersom du må ha nye dekk vil vi kontakte deg på forhånd og hjelpe deg med bestilling av nye.

Frontrute reparasjon/skift

Vi har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig

Smart repair

Små skader, bulker, merker og riper på bilen er ikke bare stygt, det kan også forårsake rust. Vi kan fikse det på en rask og rimelig måte.

Toyota klimaanlegg-rens

Regelmessig rens av klimaanlegget i din Toyota bidrar til å forbedre klimaanleggets ytelse, gir en sunn og frisk luft i kupèen og kan bidra til å beskytte mot bakterieinfeksjoner. Vi anbefaler en rens av klimaanlegget ved hver 15.000 km.